Mensen rondom een digibord

OVER ONS

WAT IS DE NACHT VAN CUIJK?

Over Ons

De Nacht van Cuijk, een evenement dat al sinds 2009 een begrip is in de regio. De Nacht van Cuijk is een evenement dat twee keer per jaar wordt georganiseerd door de studenten van het Koning Willem 1 College in Cuijk.


Een Terugblik

In 2009 vond de allereerste Nacht van Cuijk plaats. Initiatiefnemers organiseerden samen met docenten Joris Albers, Pascal Dauphin en Koos Zagwijn de eerste edities. Sindsdien is het evenement alleen maar gegroeid.

In 2015 kreeg de Nacht van Cuijk erkenning van lokale televisiezenders, toen Rick Heijen de lokale media uitnodigde. Land van Cuijk bracht verslag uit van ons evenement. Dit markeerde het begin van onze groeiende bekendheid.

In 2018 brak de Nacht van Cuijk door met een evenement dat meer dan 100 gamers trok, dankzij de inzet van Jordy Cornelissen. Het was een keerpunt voor ons, en we waren vastbesloten om de lat steeds hoger te leggen.

In datzelfde jaar werden de eerste competitieprijzen geïntroduceerd, mogelijk gemaakt door de inspanningen van Dirk Nuijs. Deze prijzen voegden een extra stukje beleving toe aan onze evenementen en zorgden voor een leukere nacht onder onze deelnemers.


Ook het mediateam is verbeterd door een vernieuwde website te introduceren in 2023 door Justin Lama Perez. Op naar meer edities.

Onze Missie

De Nacht van Cuijk is een levendig evenement met als missie studenten en gamers van verschillende niveaus samen te brengen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoon op zoek bent naar plezier, bij ons is iedereen welkom. Ons doel is een inclusieve sfeer te creëren waar ervaring geen barrière vormt en gamers elkaar kunnen ontmoeten.

Onze LAN Party-evenementen spelen een centrale rol in deze missie. Ze bieden een unieke gelegenheid voor studenten en toekomstige studenten om niet alleen hun vaardigheden te tonen, maar ook nieuwe vriendschappen te sluiten. Het draait niet alleen om competitie, maar ook om het delen van passies en het opbouwen van een hechte gemeenschap.

Kom naar de Nacht van Cuijk en ervaar een plek waar gamingpassie samengaat met gezelligheid, inclusiviteit en plezier. We kijken ernaar uit om samen met jou onvergetelijke momenten te creëren tijdens onze LAN Party-evenementen!